SBH har fået nye vedtægter!



sdfg

Torsdag den 20. maj lykkedes det at afholde Repræsentantskabsmøde i SBH med både fysisk fremmøde i skønne lokaler på Hotel Severin i Middelfart og mulighed for at deltage online.
Godt 30 medlemmer var mødt frem i Middelfart, mens 9 deltog online.


Dirigent Lars T. Jensen førte os godt igennem dagsordenen og de tilhørende debatter på selve Repræsentantskabsmødet om formiddagen, mens vi om eftermiddagen havde virtuelt besøg af både Socialstyrelsen og Socialministeriet, som dagens faglige indspark.

Nye vedtægter
Repræsentantskabsmødets helt centrale punkt var forslaget til nye vedtægter, som heldigvis blev vedtaget enstemmigt, så SBH nu har et godt grundlag for det fremtidige arbejde.

Det har været en god proces med stort engagement fra hele foreningen at komme frem til de nye vedtægter, hvor fokus har været på øget demokrati, større gennemsigtighed og naturligvis en mere enkel og direkte valghandling på foreningens Repræsentantskabsmøder.

Valg til bestyrelsen
Hele bestyrelsen var på valg, fordi man siden oktober har haft en ’overgangsbestyrelse’, hvis opgave netop har været at fremtidssikre både administrationen og medlemsdemokratiet i SBH.

I henhold til de nye vedtægter, blev der derfor valgt 4 lederrepræsentanter og 1 suppleant samt 2 medarbejderrepræsentanter og 1 suppleant. Flere af de siddende bestyrelsesmedlemmer genopstillede, og vi kan derfor nu præsentere en bestyrelse, der består af en god blanding af erfarne og helt nye bestyrelsesmedlemmer.

Den nyvalgte bestyrelse har afholdt første møde, hvor man har konstitueret sig selv, og også har besluttet hvem, der skal på valg igen i 2022.

Kommende opgaver
Bestyrelsen har aftalt første møde allerede medio juni, for at man kan påbegynde planlægningen af årsmøde, ledernetværksmøder og eventuelt andre aktiviteter i efteråret. Vi forventer derfor at kunne offentliggøre datoer for efterårets arrangementer inden sommerferien.

 

Bestyrelsen:

Lederrepræsentanter:
Formand Mads Edwards, Center Bøgely (på valg i 2023)

Kasserer Søren Romar, Lærkehøj og Lindevangen (på valg i 2022)

Medlem Vivi Terp, Kirkens Korshær Sønderborg (på valg i 2022)

Medlem Nikolaj Olsen, Kollegiet Gl. Køge Landevej (på valg i 2023)

Suppleant Henrik Vest, Forsorgshjemmet Dalhoffsminde (på valg i 2022)

Medarbejderrepræsentanter:
Medlem Peter Lavdal, Blå Kors Hobro (på valg i 2023)

Medlem Michael Knudsen, Roskildehjemmet (på valg i 2022)

Suppleant Anette K. Jørgensen, Sønderskovhjemmet (på valg i 2022)

Skrevet af Administrator

Newsletter

* E-mail:

Top